Easiest Way to Prepare Perfect Bruschetta parmigiana
Bruschetta parmigiana. A quick and easy Aubergine Parmigiana & Pesto Bruschetta recipe, from our authentic Italian cuisine collection. Find brilliant recipe ideas and cooking tips at Gousto. There are three kinds of Parmigiana in Brazil: filé de frango a parmigiana (chicken fillet parmigiana), berinjela a parmigiana (eggplant parmigiana) and meat.
La parmigiana di melanzane è una delle ricette italiane più famose e amate, si prepara specialmente al sud Italia con E' la regina dei piatti unici, la consolatrice di umori avviliti: la Parmigiana di melanzane. Photo about Speciality Italian bruschetta with parmigiana cheese and tomato topping seasoned with herbs and spices and served on a rustic wooden board. Speciality Italian bruschetta with parmigiana cheese and tomato topping seasoned with herbs and spices and served on a rustic wooden board. You can have Bruschetta parmigiana using 5 ingredients and 11 steps. Here is how you cook that.
Ingredients of Bruschetta parmigiana
- You need 1 of ciabatta.
- You need 1 of aubergine.
- Prepare 1 of coulis de tomates.
- You need 1 of oignons.
- You need of Basilic, parmesan, épices.
This aubergine parmigiana recipe is a brilliant vegetarian alternative to a lasagne. This is one of my all-time favourite vegetarian Italian dishes - a true classic. Sweet and Sour Roasted Eggplant Skewers. Aubergine parmigiana is one of the most iconic Italian dishes.
Bruschetta parmigiana step by step
- Préparer une petite sauce tomate rapide, faire revenir une gousse d'ail et 1/2 oignon dans un peu d'huile d'olives.
- Ajouter le coulis de tomate, les épices, origan ou herbes de Provence. Cuisson 15 à 20 min. Le temps de continuer votre recette..
- Laver votre aubergine, la couper en fine tranches, passer au four avec un peu d'huile et de sel 15 min à 180°.
- Couper la ciabatta en tranches, placer sur une platine, huiler les tranches au pinceau et frotter une gousse d'ail..
- Ajouter les aubergines coupées à mesure de vos tranches de ciabatta..
- Ajouter la sauce tomate.
- Le parmesan.
- L'origan ou herbes de Provence.
- Un peu de basilic.
- Quelques gouttes d'huiles d'olives.
- Vous pouvez ajouter un peu de mozzarella c'est facultatif. Au four à 180 ° 15 min.
Aubergine parmigiana is a great appetiser or side dish. It also works really well for lunch, especially if served with a green salad. To assemble the eggplant parmigiana, use a large rectangular baking dish. Na dno formy żaroodpornej wlać niewielką ilość sosu pomidorowego i ułożyć warstwę bakłażana. Parmigiana na zdjęciach jest tylko z parmezanem.
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