Recipe: Tasty Lasagne PP

Lasagne PP. This recipe features ground beef with a motley of spices, a spatter of spaghetti sauce, and garnish of melted cheese. You can also add a sprinkle of oregano to give it more flavor. The garlic powder in the recipe adds a different edge to the taste, making it the best lasagna in the world.

Lasagne PP Because my kids will always eat spaghetti. This recipe is actually quite simple. You first make a meat sauce. You can have Lasagne PP using 9 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Lasagne PP

  1. It's 12 of feuilles de pâte à lasagne.
  2. You need 5 of blancs de poireaux.
  3. It's 350 gr of blancs de poulet.
  4. You need 1 litre of lait.
  5. It's 200 gr of gruyère rapé.
  6. It's 70 gr of beurre.
  7. It's 70 gr of farine.
  8. Prepare of Huile d'olive.
  9. You need of Sel et poivre.

Zucchini lasagna is a fresh take on a classic comfort food dish. It's loaded with veggies, but still has the rich flavors and scrumptious texture of a traditional lasagna. Top it off with some grated parmesan cheese and basil leaves, and you'll have the perfect weeknight meal for the whole family. More Lasagna Recipes you might enjoy: White Vegetable Lasagna Recipe on TidyMom.

Lasagne PP instructions

  1. Plongez les plaques de lasagne 1 min dans l'eau bouillante et les posez sur un torchon propre..
  2. Epluchez les poireaux, otez la base et émincez les très finement, faites chauffer 20 gr de beurre et faire cuire à feu doux jusqu'à ce qu'ils soient fondant (15 à 20 mins) salez poivrez.
  3. Réalisez un roux blanc, fondre le reste du beurre et ajoutez la farine, mélangez et laissez cuire à peine 2 mins. Versez le lait froid petit à petit en delayant, salez et poivrez. Laissez cuire tout en remuant jusqu'à ce que la béchamel soit plus épaisse mais pas trop. Ajoutez les blancs de poireaux et mélangez..
  4. Coupez le poulet en tous petits morceaux. Faite chauffer l'huile d'olive et le faire revenir jusqu'à ce qu'il soit doré, puis l'ajoutez à la béchamel aux poireaux..
  5. Commencez par déposer une couche de béchamel dans un plat à gratin, mettre du gruyère rapé puis les pâtes à lasagnes. Renouvellez l'opération jusqu'à épuisement et terminez par le gruyère..
  6. Enfournez à 200 degrés pendant 30 mins. 😋.

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