Recipe: Appetizing Bredeles

Bredeles. Découvrez www.bredele.fr, entièrement consacré aux petits gâteaux de Noël ! La conception des Bredeles n'aura plus de secret pour vous ! Bredele (also referred to as Bredala, Bredle or Winachtsbredele) are biscuits or small cakes traditionally baked in Alsace and Moselle, France, especially during the Christmas period.

Bredeles Bredele are Christmas cookies from the Alsace region of France. The word bredele is Alsatian in origin. The region of Alsace is on the border of Germany. You can cook Bredeles using 6 ingredients and 5 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Bredeles

  1. You need 200 gr of farine.
  2. You need 150 gr of beurre.
  3. It's 80 gr of sucre glace.
  4. It's 1 of blanc d'oeuf.
  5. It's 1 of pincée de sel.
  6. Prepare 1 cuillère à soupe of d'arôme de vanille.

Many picturesque villages and towns set up Christmas markets, where local artisans display their wares, from ornaments to gingerbread and cookies. A Christmas at Luc's home would always include bredele, the famous Alsatian cookies, as well as a goose. Bredeles, The Little Alsatian Cookies A family family tradition has been to bake Christmas cookies together. It gives everyone a reason to get together prior to the holidays.

Bredeles instructions

  1. Dans la cuve de votre robot, mélangez le beurre avec le sucre glace et sel puis battre pour faire blanchir et doubler le volume..
  2. Ajoutez le blanc d'oeuf et la vanille liquide puis mélangez à l'aide d'une maryse jusqu'à bonne consistance de la pâte..
  3. Faire reposer la pâte 30 minutes..
  4. Préchauffez votre four à 180°. A l'aide d'une poche à douilles et d'une douille à cannelés, déposez les bredeles aux formes de votre choix sur une plaque à four recouverte de papier sulfurisé, puis enfournez 12 minutes, à la sortie du four faire refroidir vos bredeles sur une grille..
  5. Les bredeles se conservent dans une boite hermétique..

Each family will bring two or three of their favorite cookie recipes and then everyone gives a hand mixing the batter and baking. Touche pas à mes Bredeles est une entreprise locale basée à Lutzelbourg. Elle fabrique et vend des Bredeles aux particuliers, professionnels, associations et comités. Ingrédients: farine,sucre en poudre,jaune d'oeuf,beurre,lait,citron ou vanille en poudre. Les bredeles (ou bredalas ou braedalas, il y a plusieurs orthographes) ou encore petits gâteaux alsaciens font partie du patrimoine culinaire célèbre en Alsace.

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