Recipe: Yummy ☆Foccacia Poulet Parmesan☆
☆Foccacia Poulet Parmesan☆. Drizzle the dough with the topping oil and sprinkle evenly with Parmesan cheese. Transfer to wire rack to cool slightly. Cut into squares and serve with olive oil and balsamic vinegar.
In mixer with dough hook, mix semolina, flour, herbs, garlic, Parmesan cheese, salt and pepper. Leave dough plain or sprinkle with additional olive oil, herbs and Parmesan cheese. In bowl, stir all starter ingredients together. You can have ☆Foccacia Poulet Parmesan☆ using 9 ingredients and 5 steps. Here is how you cook that.
Ingredients of ☆Foccacia Poulet Parmesan☆
- It's 125 g of farine.
- It's 6 cl of eau.
- Prepare 7 g of levure fraîche de boulanger.
- Prepare 2 of càs huile d’olive.
- You need of ail en poudre.
- It's 1 of càs de parmesan râpée.
- Prepare 150 g of poulet rôti émincé.
- It's of romarin à volonté.
- You need of sel et poivre.
This recipe for focaccia was given to me by my best friend, who is Italian. I love it because there's no yeast, and it's just so easy to make! It's incredibly simple, uses only a few ingredients and is very versatile. Je vous propose, aujourd'hui, une nouvelle recette de foccacia : au parmesan et à la roquette.
☆Foccacia Poulet Parmesan☆ instructions
- Diluer la levure dans un peu d’eau tiède. Verser la farine dans un saladier, mélanger avec le sel et faites un puits au centre. Ajouter la levure diluée, 1 càs l’huile d’olive et l’eau. Pétrir jusqu’à l’obtention d’une pâte lisse. Laisser reposer 1 h à température ambiante.
- Préchauffer le four sur th. 6/7 (200 °C). Étaler la pâte sur 2 cm environ sur une plaque à pâtisserie recouverte de papier sulfurisé.
- Faire des trous au doigt puis badigeonner d’huile d’olive à l’ail, répartir le poulet émincé et enfoncer légèrement dans la pâte, saupoudrer le parmesan sur la pâte, parsemer de romarin. Saler, poivrer et enfourner pour 20 min environ.
- Laisser tiédir, découper en carrés et servir.
- Déguster 😋.
Elle est complémentent différente de la fameuse pastilla au poulet fermier. Topping options: There is tons of experimentation to be had when it comes to focaccia toppings. Aside from rosemary, other herbs like thyme and oregano, thinly sliced lemons, pitted chopped olives, thick slices of fresh garlic or shallots, a sprinkling of Parmesan cheese, and even everything bagel. Badigeonner les cuisses de margarine fondue. Détailler l'emmental et le comté en.
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