Recipe: Tasty 𝙋𝙖𝙣𝙞𝙨𝙨𝙚 𝑺𝒑𝒆́𝒄𝒊𝒂𝒍𝒊𝒕𝒆́ 𝑷𝒓𝒐𝒗𝒆𝒏𝒄̧𝒂𝒍𝒆
𝙋𝙖𝙣𝙞𝙨𝙨𝙚 𝑺𝒑𝒆́𝒄𝒊𝒂𝒍𝒊𝒕𝒆́ 𝑷𝒓𝒐𝒗𝒆𝒏𝒄̧𝒂𝒍𝒆. That's where I hope this comes in handy. The full a-z alphabets and numbers for each of the fancy symbol "fonts" above are too big to copy here, but I'll paste a couple here to show you: Here's the alphabet for the double-struck letters: 𝕒𝕓𝕔𝕕𝕖𝕗𝕘𝕙𝕚𝕛𝕜𝕝𝕞𝕟𝕠𝕡𝕢𝕣. A B C D E F G H I J L M N O P Q R S T U V W X Y - normal ᴀ ʙ ᴄ ᴅ ᴇ ғ ɢ ʜ ɪ ᴊ ᴋ ʟ ᴍ ɴ ᴏ ᴘ ǫ ʀ s ᴛ ᴜ ᴠ ᴡ x ʏ ᴢ A B C D E F G H I J K L. ô õ ö ø ō œ ú ù û ü ū ŵ ý ÿ ŷ þ ç ð ñ ß ç l·l. ሀ ሁ ሂ ሃ ሄ ህ ሆ ለ ሉ ሊ ላ ሌ ል ሎ ሏ ሐ ሑ ሒ ሓ ሔ ሕ ሖ ሗ መ ሙ ሚ ማ ሜ ም ሞ ሟ ሠ ሡ ሢ ሣ ሤ ሥ ሦ ሧ ረ ሩ ሪ ራ ሬ ር ሮ ሯ ሰ ሱ ሲ ሳ ሴ.
For some of y'all who doesn't know me and just came across to this article, I'm Jinx/Evie but you can call me as your mama bird.. By continuing to use AliExpress you accept our use of cookies (view more on our Privacy Policy). You can adjust your Cookie Preferences at the bottom of this page. 𝒮𝑜𝓊𝓇𝒸𝑒 🍡. 💕. Комментарии. 𝖊, 𝕖, and 𝓮 could mean different things, so it's crucial the styles stay the same, no matter where they appear. You can have 𝙋𝙖𝙣𝙞𝙨𝙨𝙚 𝑺𝒑𝒆́𝒄𝒊𝒂𝒍𝒊𝒕𝒆́ 𝑷𝒓𝒐𝒗𝒆𝒏𝒄̧𝒂𝒍𝒆 using 5 ingredients and 5 steps. Here is how you cook that.
Ingredients of 𝙋𝙖𝙣𝙞𝙨𝙨𝙚 𝑺𝒑𝒆́𝒄𝒊𝒂𝒍𝒊𝒕𝒆́ 𝑷𝒓𝒐𝒗𝒆𝒏𝒄̧𝒂𝒍𝒆
- It's 250 g of farine de pois chiches.
- You need 1 litre of d' eau.
- It's 2 cuillères à soupe of d' huile d'olive.
- Prepare 1 cuillère à soupe of sel.
- It's of du poivre.
Unicode is the reason the letters I've typed on my keyboard are the same as the letters that you're reading on your screen now. N r D b I r e g e n e e r g C I C k h e p D b I a r p C k I h C a e. P C k I h C a e. Unscramble the letters to see what the pictures are trying to say.
𝙋𝙖𝙣𝙞𝙨𝙨𝙚 𝑺𝒑𝒆́𝒄𝒊𝒂𝒍𝒊𝒕𝒆́ 𝑷𝒓𝒐𝒗𝒆𝒏𝒄̧𝒂𝒍𝒆 step by step
- Faites tiédir l'eau dans une casserole, sans la faire bouillir. Ajoutez le sel et l'huile. Versez la farine de pois chiches en pluie. Incorporez-la très progressivement en remuant sans arrêt avec un fouet pour éviter les grumeaux..
- Sans cesser de remuer, laissez ce mélange sur feu doux pendant environ 15 minutes pour le faire épaissir. Vous devez obtenir un mélange lisse et épais. Etalez cette pâte à panisse sur une plaque ou dans un plat recouvert de papier sulfurisé. On l’étale en général sur un à deux centimètres d’épaisseur..
- Couvrez de film alimentaire et laissez prendre au frais pendant 2 heures. Détaillez les panisses en forme de grosses frites..
- Puis faites dorer les panisses dans l’huile, à la poêle ou à la friteuse. Egouttez-les sur du papier absorbant et servez sans attendre..
- Vous pouvez manger les panisses chaudes, tièdes ou froides. À l'apéritif avec une petite sauce, au moment du repas accompagné de légumes d'été ou remplacement de vos toasts. Ou une bonne salade ects N’hésitez pas à laisser libre court à votre imagination et aromatiser vos panisses de différents mélanges : tomates confites, ail, olives concassées....
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