Recipe: Tasty Granola
Granola. I learned this recipe while working at a Bed and Breakfast in DC. This granola recipe is tried and tested, I bring with me all my camping trips. It also makes a very filling and delicious breakfast.
You just can't beat freshly baked granola packed with delicious and good-for-you ingredients. Plus, homemade granola is super easy to make. You'll only need one bowl and some basic pantry ingredients. You can cook Granola using 13 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve it.
Ingredients of Granola
- It's 300 g of flocons d'avoine.
- Prepare 80 g of d'huile végétale (ou 100g de margarine).
- Prepare 150 g of sirop d'agave.
- Prepare 1 of cuillère de soupe de cacao en poudre (Milka pour moi).
- Prepare 1 cuillère à café of ou à soupe de cannelle moulue (selon les goûts).
- Prepare 1 of poignée de graines de chia.
- Prepare 1 of poignée de graines de lin.
- Prepare 1 of petite poignée de graine de courge.
- Prepare 50 g of d'amandes.
- You need 1 of petite poignée de graine de tournesol.
- It's 50 g of noix de pécan.
- You need of Quelques noix du Brésil.
- You need 75 g of chocolat blanc.
Transfer granola to a baking pan coated with cooking spray. Cool in pans on wire racks. Granola is loaded with healthy ingredients like oats, nuts, seeds and fruit. First, press the granola into an even layer before you put it in the oven, then stir it only once halfway through cooking.
Granola instructions
- Préchauffer le four à 180°C Dans une casserole, faire chauffer sur feu doux l'huile végétale avec le sirop d'agave. Une fois fondu, sortir du feu et réserver. Pendant ce temps, dans un grand saladier, mélanger ensemble le flocon d'avoine, la cannelle, le cacao en poudre, toutes les graines, et enfin les noix concassés..
- Verser le contenu de la casserole sur le mélange au flocon d'avoine, et mélanger jusqu'à ce que tout soit imbiber du liquide. Déposer l'ensemble sur une plaque rectangulaire, et étaler le granola. Mettre au four pendant 15 minutes et mélanger dans le four toutes les 5 minutes..
- Une fois cuit, sortir du four et laisser refroidir. Cela vous laisse le temps de concasser le chocolat en tout petit carré et de l'ajouter au granola dès qu'il est froid. Conserver le dans une boite hermétique pour qu'il reste bien croustillant!.
For really good clumps, press down on the finished granola before it cools and avoid jostling it on the pan until cooled completely. Knowing when the granola is done. Granola is usually considered a healthy breakfast cereal. It's a toasted mixture of rolled oats, nuts, and a sweetener like sugar or honey, though it can also include other grains, puffed rice. Granola is a breakfast food and snack food consisting of rolled oats, nuts, honey or other sweeteners such as brown sugar, and sometimes puffed rice, that is usually baked until it is crisp, toasted and golden brown.
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